Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY
RSS

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester(Norstedts 2013). Jag är även – ihop med Mia Anderberg – den som driver och administrerar sajten Lovely Life.

Jag bor i Stockholm med min pojkvän David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om min vardag som stylist och butiksägare, min vurm för vintage, inredning, inspirerande miljöer, recept och resor.

Välkommen hit!

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Min portfolio hittar du här

Jag är också en del av:

Reportageagenturen A mash up Agency

Kreativa studion Fabriken i Kransen

Finast i veckan; en guide till Toscana, hejdå till Bowie och en barnhörna

Det finaste som hände i förra veckan var bland annat en guide till Toscana, ett hyllningsinlägg till Bowie, tjusiga semlor och en finfin barnhörna. Håll till godo!

lucca lucca tuscany lucca tuscany

Hjartesmil har skrivit en guide till Toscana och del 1 kommer från mysiga staden Lucca. Ser verkligen fram emot de andra delarna!

ikea

ikea3

ikea1     ikea7

Via Made by Mary fick jag syn på IKEA:s senaste släpp VARDAGEN. Supertrendigt och också väldigt fint.

glutenfri semla glutenfri semla glutenfri semla4

SandraAtilio har bakat glutenfria semlor. Jag älskar verkligen semlor och känner att jag eventuellt kommer behöva äta minst 1 semla i veckan från och med nu haha. Och för den som inte kan äta gluten såg detta ut att vara ett bra recept. Jag föll mest för de fina bilderna!

String 2016 String_2016 String_2016_Lotta_Agaton

Även String släppte finfina produktbilder förra veckan. Stylade av Lotta Agaton och fotograferade av Marcus Lawett.

byRoy-Ainsworth

Pop star David Bowie with wife Angie and three week old son Zowie. He is modelling an Oxford Bags dress, Turkish cotton shirt and a felt hat. 29th June 1971.

Som så många andra blev jag verkligen chockad över att David Bowie gått bort. Väldigt sorgligt på alla sätt och vis att en av vår tids största artister nu inte finns längre. Men hans musik lever så klart kvar. Och som min kille sa: “Vilket liv han haft”. Får mig verkligen att vilja leva ännu mer för dagen och njuta av att göra det jag tycker allra bäst om så länge jag kan det. Bluebird lade upp en massa fina bilder på honom och sa hejdå på bloggen.

babes in boyland babes in boyland babes in boyland

Och sist ut blir de här fina bilderna från lille Algots hörna via Babes in Boyland. Supermysigt och fint. Ser fram emot att se fler bilder när granen fått flytta ut.

translation

Some of the things I reflected over last week. Like how David Bowie will be missed. I also found a guide to Tuscany that I liked and a lovely children’s room. Click the translation button for reading it all in your language!

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

Inga kommentarer än..