Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

Jag heter Therese och bor med min familj på Gotland. För två år sedan tog vi steget från storstaden till landsbygden. Vi flyttade till vårt sommarhus, som vi skämtsamt brukade kalla Plåthuset. Ett trähus som på 70-talet försetts med plåtfasad.

Jag arbetar som frilansdesigner och kreatör. Tillsammans med min man driver jag även Studio Plåthuset, en gemensam kreativ plattform med atélje och pop up butik. Under samma tak kombinerar vi alla våra intressen: design, konst och vintage.

I bloggen delar jag med mig av olika kreativa projekt, livet på landet, mitt hem, arbete och annat som inspirerar mig.

Välkommen!

Kontakt: info@studioplathuset.com

Mitt februari

Februari var månaden då det kändes som att en ny istid var kommen och här på ön har det snöat i dagarna tre. Säkert är det vardagsmat om man bor längre norrut men här på Gotland så känns det nästan lite chockartat, haha. Men det är ju inte bara meckigt med snö (som att skotta uppfarten, elda lite extra i vedpannan och skrapa bilen) utan ganska roligt och mysigt också. Halleluja! – vi har också klarat oss helt från sjukdom, men säger jag det högt nu så lär jag få äta upp det i mars i stället. Med hopp om våren så sådde vi två olika sorters tomater, basilika och paprika och som tröst i vinterland så har de kikat upp redan efter några dagar. Februari var också en bra bloggmånad, där det hände lite annat utöver den vanliga på-landet-lunken. Inget fel med vardagslunken alltså, men alltid kul att kunna bjuda på lite nya vyer och inslag här på bloggen. Februari bjöd nämligen, precis som Januari, på en Stockholmsvisit. Jag var på min barndomsvän Elins möhippa och lanseringen av Miss Della på Berns Salonger.Jag passade även på att fota lite hemma hos Mrs Mighetto med duon Anna Sylvan och Malin MighettoKreativitet i form av ett recept på scones med hallon och kardemumma och två stycken DIY-inlägg rymdes också i denna månad.Vårt bröllop figurerade på Sisters in Law och den bilden får avsluta det snöiga februari och fylla sinnet med bilder av sommaren istället.Välkommen Mars!

Follow my blog with Bloglovin

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Inga Kommentarer
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

Inga kommentarer än..