Bloggar Inspiration Inredning Reseguider Hälsa & Skönhet Mat Mode DIY

Jag heter Therese och bor med min familj på Gotland. För två år sedan tog vi steget från storstaden till landsbygden. Vi flyttade till vårt sommarhus, som vi skämtsamt brukade kalla Plåthuset. Ett trähus som på 70-talet försetts med plåtfasad.

Jag arbetar som frilansdesigner och kreatör. Tillsammans med min man driver jag även Studio Plåthuset, en gemensam kreativ plattform med atélje och pop up butik. Under samma tak kombinerar vi alla våra intressen: design, konst och vintage.

I bloggen delar jag med mig av olika kreativa projekt, livet på landet, mitt hem, arbete och annat som inspirerar mig.

Välkommen!

Kontakt: info@studioplathuset.com

Hotell Kungsträdgården

Kikar in här idag och tänkte dela några bilder från hotellet vi bodde på i Stockholm – Hotell Kungsträdgården. Ett privatägt familjehotell i gustaviansk stil på Västra Trädgårdsgatan precis intill Kungsträdgården. Vi anlände till hotellet innan rummen var klara, så vi lämnade väskorna i receptionen. Vi fick oss en snabb överblick av baren och restaurangdelen (skön mix av lite franskt, lite bistrokänsla och en dos 1700-tal) innan vi begav oss vidare för dagens arbete. Den första dagen i huvudstaden kan du läsa om här.När vi senare kom tillbaka från Gamla Stan så hade mörkret fallit över skridskobanan i Kungsträdgården. Vi hade magnifik utsikt över den från fönstret i vårt rum! Med trötta fötter i högläge så intog vi champagnen vi fått (se föregående inlägg) med utsikt över tusen små skimrande lampor.Morgonen efter så vaknade vi här, utvilade (nåja) i solsken och krispiga lakan. Vi tog hissen ner för att möta de andra för frukost i restaurangen. Jag tröttnar aldrig på fenomenet hotellfrukost, det är bara sån lyx!Väl tillbaka på rummet packade jag ner gårdagens små inköp – två sammetsklänningar, Harrys present, en kalender och de små parfymflaskorna från Le Labo. Dags att checka ut och bege oss iväg till dagens studiebesök, men mer om det i ett eget inlägg!

Nu ska jag fira min födelsedag tillsammans med familjen <3 Idag blir det sushi och tända ljus, men till helgen firar vi lite mer. Då gör vi något så ovanligt som att bo på hotell igen, fast nästgårds istället. Fin och perfekt present till mig som hellre önskar mig en upplevelse och lugn och ro, än några prylar. En hemester helt enkelt : )

Ha en fin kväll!

Follow my blog with Bloglovin

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest 1 Kommentar
Kommentera
Namn *
E-mail *
Hemsida / Blogg

  1. […] igång. Först åkte jag och John till Stockholm och fick spendera lite tid för oss själva på Hotell Kungsträdgården. Sen tog vi hela lilla familjen och övernattade i Visby på Värdshuset Lindgården.Januari är […]